Bölümümüzde Oryantasyon Toplantısı Yapıldı

25 Kasım 2021 Perşembe

Covid-19 Pandemisi nedeniyle yükseköğretim kurumlarında ara verilen eğitim-öğretim faaliyetleri, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde (BAİBÜ) yeni eğitim-öğretim dönemiyle birlikte 04.10.2021 tarihinde başladı. Müzik Bölümü’nde de 7 Ekim 2021 tarihinde geçtiğimiz yıl ve bu yıl kayıt olan öğrencileri kapsayan bir oryantasyon toplantısı yapıldı. Pandemi sürecine uygun olarak alınan önlemlerle ve tüm öğretim elemanlarının katılımıyla gerçekleştirilen oryantasyon toplantısında, bölümümüz öğrenci danışmanları bölüm işleyişi, yüz-yüze eğitimde uyulması gereken kurallar ve pandemi sürecinde bireysel sorumluluklara ilişkin bilgilendirme yaptı. Ayrıca yapılan bilgilendirme ve soru-cevapların ardından, fakültemiz öğretim elemanları tarafından öğrencilere kampüs içerisindeki Sosyal Tesisler, Kütüphane, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ve Mediko gibi başlıca birimler ve tesisler tanıtıldı. Oryantasyon toplantısı, sağlık ve başarı temennileriyle sona erdi.